Maatwerk

Maatwerk

Soms heb je hulp nodig om een Excel-bestand op te zetten of eens goed op te frissen. Je kan bij ons terecht voor het opzetten of optimaliseren van allerhande Excel-bestanden voor bijvoorbeeld KPI-rapportering, facturatieprocessen, de opmaak van offertes, en dergelijke.

Ook voor het opzetten van een rapportering in Power BI kan je bij ons terecht. 

Bij Excelleer werken we oplossingen op maat uit die hierbij kunnen helpen.

Je kan de opdracht volledig uit handen geven of wij begeleiden jullie stap voor stap. We leren jou ook wat nieuwe Excel-skills aan die je kan gebruiken.

Het is ook mogelijk om ons in te schakelen op ad-hoc projectbasis. 

Wij werken voor jou altijd een efficiënte en eenvoudige oplossing uit. 

Heb je later toch nog een vraag, dan kan je altijd bij ons terecht. Wij helpen je met plezier verder.

 85 euro per uur  (excl. btw)

Praktisch

Tijdens een eerste – gratis – gesprek brengen we jouw vraag in kaart. Hiervoor kunnen we een afspraak maken, telefonisch, via Teams/zoom overleggen of je kan jouw vraag uploaden in het contactformulier.

Vervolgens stellen wij een concrete, praktische oplossing op maat voor. We bepalen de prijs in de offerte op basis van een tijdsinschatting.

Na akkoord gaan wij voor jou aan de slag!

Wij hanteren een tarief van 85 euro (excl. btw) per gepresteerd uur.

Onze klanten:

[trustindex no-registration=google]
Laurens Lenskens
Laurens Lenskens
Lees verder
Het was een goed idee om een rapporteringstool op maat te laten maken door het team van Excelleer. Uiterst professioneel en vakkundig!
Tuinen Joos
Tuinen Joos
Lees verder
Royal Crown
Royal Crown
Excelleer
Lees verder
Excelleer verzorgt onze maandelijkse rapportering naar klanten en heeft voor ons een Power Bi-systeem opgezet waarin we onze Excel-data kunnen opvolgen op management niveau. Wij kunnen Ineke altijd bellen en ze heeft altijd een goede oplossing klaar.
Vorige
Volgende

Beste leden,

Om in de toekomst nog een betere service te kunnen bieden, zijn we momenteel de website aan het verhuizen naar een andere server. De website blijft toegankelijk, maar mogelijk wordt de voortgang van jullie lessen niet opgeslagen t.e.m. zaterdagavond 29 april.

Veel succes nog met jullie traject!

Met vriendelijke groeten, 
Ineke

[log_view_activity]
Ik wil een opleiding kopen

Ik wil een opleiding volgen voor

Doe de sneltest om jouw niveau te bepalen.

Start opleiding

Je hebt de keuze tussen het traject voor beginners of de gemiddelde Excel-gebruiker.

dit traject is een ideaal begin voor de beginnende Excel-gebruiker. De basisbegrippen en functie van Excel worden op een praktische manier uitgelegd.

dit traject is er voor de gemiddelde Excel-gebruiker die regelmatig met Excel werkt maar weet dat hij/zij niet alle mogelijkheden benut. Hier worden allerlei handige Excel-functies uitgelegd om snel en eenvoudig te werken met Excel.

Nog geen lid? 
Registreer je nu voor € 95 en krijg een jaar toegang tot alle lessen.