Maatwerk

Maatwerk

Soms heb je hulp nodig om een Excel-bestand op te zetten of eens goed op te frissen. Je kan bij ons terecht voor het opzetten of optimaliseren van allerhande Excel-bestanden voor bijvoorbeeld KPI-rapportering, facturatieprocessen, de opmaak van offertes, en dergelijke.

Bij Excelleer werken we Excel-oplossingen op maat uit die hierbij kunnen helpen.

Je kan de opdracht volledig uit handen geven of wij begeleiden jullie stap voor stap. We leren jou ook wat nieuwe Excel-skills aan die je kan gebruiken.

Het is ook mogelijk om ons in te schakelen op ad-hoc projectbasis. 

Wij werken voor jou altijd een efficiënte en eenvoudige oplossing uit. 

Heb je later toch nog een vraag, dan kan je altijd bij ons terecht. Wij helpen je met plezier verder.

 57 euro per uur  (excl. btw)

Praktisch

Tijdens een eerste – gratis – gesprek brengen we jouw Excel-vraag in kaart. Hiervoor kunnen we een afspraak maken, telefonisch, via Teams/zoom overleggen of je kan jouw vraag uploaden in het contactformulier.

Vervolgens stellen wij een concrete, praktische oplossing op maat voor. We bepalen de prijs in de offerte op basis van een tijdsinschatting.

Na akkoord gaan wij voor jou aan de slag!

Wij hanteren een tarief van 57 euro (excl. btw) per gepresteerd uur.

Onze klanten:

Laurens Lenskens
Laurens Lenskens
Lees verder
Het was een goed idee om een rapporteringstool op maat te laten maken door het team van Excelleer. Uiterst professioneel en vakkundig!
Tuinen Joos
Tuinen Joos
Lees verder
Royal Crown
Royal Crown
Excelleer
Lees verder
Excelleer verzorgt onze maandelijkse rapportering naar klanten en heeft voor ons een Power Bi-systeem opgezet waarin we onze Excel-data kunnen opvolgen op management niveau. Wij kunnen Ineke altijd bellen en ze heeft altijd een goede oplossing klaar.
Previous
Next