Online Excel-opleiding demo test: traject beginner

Welkom bij de online Excel-opleiding!

Nadat je het online Excel-opleidingstraject voor de beginner hebt doorlopen zou je in staat moeten zijn om te antwoorden op de vragen in deze quiz. Om te slagen moet je minstens 80% behalen.

De quiz bestaat uit 10 vragen en hem afleggen duurt gemiddeld 2 minuten.  

Je krijgt het resultaat te zien nadat je alle antwoorden hebt ingevuld. Omdat we jou graag op de hoogte houden van ons aanbod vragen we jou om ook je e-mailadres in te vullen.

Beste leden,

Om in de toekomst nog een betere service te kunnen bieden, zijn we momenteel de website aan het verhuizen naar een andere server. De website blijft toegankelijk, maar mogelijk wordt de voortgang van jullie lessen niet opgeslagen t.e.m. zaterdagavond 29 april.

Veel succes nog met jullie traject!

Met vriendelijke groeten, 
Ineke

Ik wil een opleiding kopen

Ik wil een opleiding volgen voor

Doe de sneltest om jouw niveau te bepalen.

Start opleiding

Je hebt de keuze tussen het traject voor beginners of de gemiddelde Excel-gebruiker.

dit traject is een ideaal begin voor de beginnende Excel-gebruiker. De basisbegrippen en functie van Excel worden op een praktische manier uitgelegd.

dit traject is er voor de gemiddelde Excel-gebruiker die regelmatig met Excel werkt maar weet dat hij/zij niet alle mogelijkheden benut. Hier worden allerlei handige Excel-functies uitgelegd om snel en eenvoudig te werken met Excel.

Nog geen lid? 
Registreer je nu voor € 95 en krijg een jaar toegang tot alle lessen.